logo_duze

 

Pieczywo mieszane

Nasze pieczywo zrobione jest z mąki z najlepszych zbóż, dzięki czemu ma wyjątkowy smak a receptura przygotowania ciasta przekazywana z pokolenia na pokolenie powoduje niepowtarzalny smak. Wybierając nasze pieczywo mają Państwo gwarancje świeżości oraz wysokiej jakości produktu.  Poniżej przedstawiamy nasze pieczywo

Chleb Teściowej bez drożdży

Pieczywo mieszane, produkowane na zakwasie żytnim, bez konserwantów i dodatku drożdży

Chleb orkisz

Pieczywo wypiekane na mące orkiszowej z pełnego przemiału , z dodatkiem mąki pszennej ,z nasionami : otręby , słonecznik, płatki owsiane . Produkowany na naturalnym zakwasie

 

Chleb dynio

pieczywo mieszane z przewagą mąki żytniej, z dodatkiem pestek dyni, ziaren słonecznika, suszonej marchwi.

Chleb bawarski

Pieczywo mieszane, mąka żytnia, razowa i pszenna. Pieczony na naturalnym zakwasie z dodatkiem ziaren słonecznika, dyni i otrębów

Chleb Helios

Pieczywo mieszane (mąka żytnia i pszenna), z dodatkiem ziaren słonecznika, siemienia lnianego, otrębów pszennych. Pieczony na zakwasie żytnim.

 

Grahamka ze słonecznikiem

Pieczywo produkowane na mące pszennej razowej typu graham, z dodatkiem ziaren słonecznika

Chleb baltonowski

Pieczywo mieszane, produkowane na naturalnym zakwasie z dodatkiem drożdży, bez konserwantów

Korzystając z tej strony zgadzasz się na użycie plików cookies. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close